DE BUURVROUW

DE BUURVROUW Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Buurvrouw. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 14:41 het eten was onbeduidend, het vlees en de friet zagen er opgewarmd uit, ik probeerde maar een beetje, en vandaag had ik diarree, ik raad dit diner niet aan
18 mei 2022 om 18:42 Jammer dat het eten verbrand was de kip was zo door gebakken dat ie verbrand was
13 mei 2022 om 19:40 Frikandellen waren iets te lang door gefrituurd, kipnuggets waren te lang gefrituurd, patat was keihard, pindasaus smaakte zuur. Eierbal & hamburger waren enige dat goed smaakte Ik snap dat het druk is, maar denk aan je klanten!
6 mei 2022 om 21:06 Vlotte bezorging maar de patat was wat laf. Verder redelijk maar niet een uitblinker wat eten betreft
23 apr 2022 om 13:16 Het eten was SUPER, iedereen was tevreden en vonden het erg lekker. Mvg Vrijwilligers Buurthuis de Grensstreek
12 apr 2022 om 20:12 Vrolijke vriendelijke bezorger :)). Eten werd sneller bezorgd dan reeds aangegeven bezorgtijd. Lekkere chicken wings. Bedankt en groetjes!
6 apr 2022 om 16:44 Eten was heel goed! Vriendelijk personeel!
4 apr 2022 om 18:19 Het eten was ons slecht bevallen
18 mrt 2022 om 23:25 1 1/2 uur wachten op koude sate, lauwe snitzel en koude patat. 2 sterren gegeven voor de sate omdat die in ieder geval og lauw was. Hier gaan we niet weer bestellen.
15 mrt 2022 om 4:10 Top
13 mrt 2022 om 19:40 Het eten smaakte heerlijk. De patat was goed gebakken en nog krokant
6 mrt 2022 om 20:01 Het eten was veel te laat. Het was bijna koud. De patat was duidelijk twee keer gefrituurd. Erg jammer van deze eerste ervaring. Wel goed contact gehad met deze snackbar en een aanbod gehad voor een gratis bestelling de volgende keer.